Family Apartment Designed To Maximise Natural Light

Created for a young married couple, this bright 105 square metre home interior is situated in the PIRS residential complex, Minsk, Belarus. Visualised by Zrobim Architects, the main concept for the interior was to maximise permeability of light and space. Only a small WC gains no access to natural daylight, whilst glass partition walls share the resource between all other spaces, including two bedrooms. This transparency also creates a connectivity between each area: the hallway trickles openly into the kitchen diner, the kitchen diner attaches with the bedrooms, and the master bedroom flows seamlessly into the ensuite bathroom, which results in an easy flow for relaxed modern living.

Recommended Reading:  Fresh, Bright & Colorful Home Interiors With Botanical Vibes

Did you like this article?

Share it on any of the following social media channels below to give us your vote. Your feedback helps us improve.

Other related interior design ideas you might enjoy

Source Article

Malika Lugar

Next Post

Why Should You Opt for Pest Control in Your Office Premises?

Sat Apr 24 , 2021
Introduction Pests are such creatures that can spoil all your important files and documents if they are not treated on time. They can invade your property and ruin the entire atmosphere of the office. They are very annoying creatures and make your place a breeding ground. So, if you have […]